Duke ndihmuar Porto Romanon Ndihmojme Shqipërin Ndihmojme Europën

AlbanianEnglishSlovakGermanItalianFrenchHungarian

Arkiva e lajmeve

< Kthehu

1 | 2 | 3 | 4

Vijon >

28.08.2007 | Pastrimi i Plazhit Publik të Porto Romanos

Foto Albumin (30 imazhe)

 

Prill 2007 | Përfundimi i Kanalit i ujrave të ndenjura

Pjesa e mbetur e kanalit të ujërave të ndenjura e ndërtuar në qershor të 2005 Projekti me VOIS u përfundua në prill të 2007. Pastrimi i kanalit është i nevojshëm cdo vit ku përafërsisht kushton 700 euro.

   

 

Tetor 2006 | Mbledhje Fondesh për përfundimin e kanalit të ujërave të zeza

Pjesa e mbetur e kanalit të ujërave të zeza e ndërtuar në nga qershori i 2005 që edhe me Projektin me VOIS është përsëri e pa përfunduar. Është e nevojëshme të sigurojmë te ardhura Financiare... /Skica e Kanalit te Ujerave te zeza/

     
waste water channel situation sketch
waste water channel situation sketch
waste water channel situation sketch

 

13.5.2006 | Verifikimi i Kontributeve të përdorura

Në Qershor të 2005 Projekti me VOIS u ofruan 6 Kompjutera, raft librash me 150 libra për bibliotekën e shkollës, paisje basketbolli dhe volejbolli, topa, foto të klasave me korniza dhe Kontribute të tjera.

     

 

 

< Kthehu

1 | 2 | 3 | 4

Vijon >